Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - فاطمه اکبرخانی؛ ابراهیم محمدولی امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن بر بازار طلا بیان کرد: شیوع ویروس کرونا باعث رکود تمام کسب‌و‌کارها از جمله صنف طلا و جواهر شد که آثار آن را در قیمت طلای جهانی و داخلی شاهد هستیم.

او ادامه داد: صنعت طلا و جواهر از گذشته تا کنون از تمام توان خود برای حرکت کشور و مردم استفاده کرده و پیش‌قدم بوده اما در حال حاضر از دولت و نهادهای ذی ربط انتظار داریم تا کمک حال اصناف در شرایط فعلی باشند تا بتوانیم این شرایط را به خوبی پشت سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، تنها کمکی که‌ اصناف از دولت می‌خواهند، درک شرایط فعلی به خصوص در زمینه جرائم ‌مالیاتی است چراکه همکاران ما در زمان شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند که امیدواریم به زودی شاهد فعالیت و رونق دوباره این واحدها باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از راه‌اندازی سامانه رصد معاملات خبر داد و گفت: به جهت رسیدگی به معاملات بازار طلا و ایجاد شفافیت در معاملات و نیز مقابله با پولشویی، قرار است تا پایان سال سامانه رصد معاملات بازار طلا راه‌اندازی شود؛ بر این اساس قرار است همه معاملات بازار طلا ثبت شده و افرادی که قصد خرید آنلاین دارند نیز صرفا از طریق اپلیکشن همین سامانه امکان معامله خواهند داشت.

محمدولی همچنین با اشاره به افزایش قیمت طلا و زیان طلافروشان از نوسان فعلی تاکید کرد: نوسانات و افرایش قیمت طلا به نفع صنعت ما نیست زیرا امکان خرید و فروش نداریم و بازار در حالت رکود قرار دارد.

در ادامه این نشست محمد کشتی‌آرای، نایب رییس دوم اتحادیه درباره معاملات سکه در بورس اظهار کرد: حدود ۱۲سال پیش وقتی بازار بورس شروع به معاملات آتی کرد ما از آن حمایت کردیم تا یکسال پیش که معاملات بورس متاثر از بازار فیزیکی بود اما اخیرا بورس اوراق سپرده کالا راه‌اندازی شده که به دلیل اختلاف قیمتی که با بازار فیزیکی داشت جریان قیمت‌گذاری را عوض کرد و منجر به افزایش قیمت و تقاضا برای سکه شد که البته فعلا متوقف شده است.

او همچنین درباره ورود سرمایه مردم به بازار طلای آب شده تاکید کرد: تقاضا برای طلای خام و سکه بیش از مصنوعات ساخته شده است و این بازار فعلا به دلیل جو موجود در رکود قرار دارد، ضمن اینکه تاکید می‌کنیم که طلای آب شده به درد کسی نمی‌خورد و باید در چرخه تولید مصرف شود.

او اضافه کرد: درخواست ما این است که مردم به دلیل اطلاعات کم و احتمال ضرر و زیان، به بازار طلا‌ی آب شده ورود نکنند.

کشتی‌آرای گفت: estjt.ir سامانه مستقل اتحادیه است که تمامی اطلاعات مربوط به اتحادیه در آن لحاظ شده، قرار است تا پایان سال هم همه معاملات طلا به صورت سیستمی توسط این سامانه رصد و جلوی پولشویی گرفته شود.

او در پایان تصریح کرد: معاملات فضای مجازی نیز قرار است به زودی توسط بازرسان اتحادیه رصد شود و از طریق ارگان‌های نظارتی با متخلفان برخورد خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت طلا قیمت طلا سکه طلا قیمت طلا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سامانه رصد راه اندازی بازار طلا آب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند

توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با توجه به روند رو به رشد معاملات برق در بورس انرژی ایران در دو هفته اخیر از همه نیروگاههای خصوصی و دولتی درخواست کرد تا به منظور توسعه معاملات بورس و کاهش نقش وزارت نیرو در تجارت برق حداکثر مشارکت در این بازار را داشته باشند.

وی با تاکید بر تداوم تزریق نقدینگی هفتگی به حساب شرکت‌های توزیع برای خرید از بورس گفت: نیروگاههای کشور علاوه بر تأمین هزینه‌های بهره برداری و تعمیرات خود از بورس انرژی می‌توانند بخش عمده‌ای از برق خود را در بورس عرضه کرده و مبالغ مربوط به آن را دریافت کنند.

سخنگوی صنعت برق افزود: در حال حاضر هر نیروگاه می‌تواند تا سقف ٧٥ درصد از ظرفیت عملی تولید خود را در بورس انرژی به فروش برساند که در صورت استقبال از این معاملات، سقف معاملات نیروگاه‌ها تا ٩٠ درصد افزایش خواهد یافت.

رجبی مشهدی در پایان با توجه به تداوم تزریق نقدینگی به حساب شرکت‌های توزیع، از این شرکت‌ها و شرکت‌های مالک نیروگاه درخواست کرد برنامه ریزی معاملات خود در بورس انرژی را در طول ماه انجام داده و این امر را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند.

کد خبر 6096950 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آینده بورس در چند پرده
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد